Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te halk iftarında Başkan Hürriyet Akmeşeliler’le buluştu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Akmeşe’de düzenlenen iftar programında

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Akmeşe’de düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi, kentin farklı mahallelerinde iftar sofraları kurmaya devam ediyor. Son olarak Akmeşe’deki halk iftarına ilgi yoğun oldu. Vatandaşlar aynı sofra etrafından dua edip oruçlarını açtı. Akmeşeliler, kendileriyle birlikte iftar yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i büyük bir sevgi ile karşıladı.

İftar programında konuşan Başkan Hürriyet, “Bu sene de aynı sofranın etrafında, aynı dualarda buluşmak nasip oldu. Her sene geleneksel olarak birlik ve beraberlik için iftarlarımızı yapıyoruz. Üreten bir belediyeyiz. Kendi öz kaynaklarımızla birçok hizmeti sunuyoruz. Açtığımız Aşevi sayesinde bu sofraları kurabiliyoruz.

Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bu zorlu ekonomik koşullarda en iyi dua berekettir. Anıtpark’ta ücretsiz iftar soframız her gün halkımız için hizmette. Halk Et projemizi de başlattık. Piyasanın altından et satışlarımız devam ediyor. Bölge muhtarlarına emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.